onsdag 27. november 2013

Funk you 2. Inspirert til å kline til i skrivinga.


Arild Abrahamsen er grunnen til at jeg for 20 år siden begynte å få tak i Stavanger Aftenblad for å lese hans filmanmeldelser. I disse sjakk-tider kan vi gjenta hans metafor om Michael Douglas i filmen Falling Down som samfunnets glemte bonde på rad 7.

Når han skriver om skriving, da leser jeg selvfølgelig på grunn av mer enn betraktninger. Jeg vil ha tipsene hans også.

Og jeg syns det er så bra at han sier:

"Du vil egentlig fortelle om det som brenner inni deg, men nesten hele bevisstheten er kontrollert av et digert, Bøygen-ukult over-jeg som forteller deg hvordan det ville være riktig å gjøre det."

Faksimile fra
http://www.arilabra.com/wordpress/2013/11/20/ndvendig-miniblogg-om-skriving/
Men grunnen til at dette er et blogginnlegg og ikke bare er en link på facebooksida mi (hvilket det også er), er at jeg støtte på veileder Roger i gangen i dag, og vi tok et lite minimøte hvor jeg fikk stor tro på at jeg klarer å skrive relevant, plassere meg i et fagfelt. Jeg skal endatil ta empirien til folk jeg beundrer og strekke det enda lenger enn de har gjort.

For det tør jeg, jeg er en tøff forsker. Jeg skal ha mot til å si at min forskning har relevans, - iallfall hvis du skal gjøre noe nytt, har lyst til å trives bedre i jobben din eller har lyst til å lykkes med å nå dine mål i livet.

Fuck you, alle hensyn til forsiktighet i forskningen. Det er da vel underforstått.

Fuck you, hvis du ikke har motivasjon for å lese det jeg skriver. Du kan slutte når du vil.

Og Fuck you, hvis du ikke skjønner hva jeg snakker om. Jeg skal faenmeg prøve om igjen helt til jeg har fått banka det inn.

Og da skal jeg tilbake til word-dokumentet med kappa mi.

Ha en strålende dag!

4 kommentarer:

 1. Go for it girl!!!!!! :-) heia heia heia heia heia aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :-)

  SvarSlett
 2. Det er noe med det å få det ut, det som ligger imellom den egentlige skrivingen og fjaset. Godt man har blogg!

  Såh.. da kan du fortsette å skrive!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for oppmuntring! Og bare en ting - jeg forandra i tittelen her for gjett hva - plutsetlig hadde jeg masse treff på bloggen min fra snuskete sider! Er det mulig?!

  SvarSlett
 4. Artig å lese Bloggen din. Skulle gjerne ha møtt deg om du er i Trondheim en gang, for nå er jeg selv i gang med Ph.D. Du har tematikk som på noen områder kanskje toucher inn på det jeg skal i gang med. Lykke til med kappa :-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...